مدت زمان چسب زدن بینی گوشتی

ما در این مقاله سعی داریم شما را با مدت زمان چسب زدن بینی گوشتی آشنا کنیم. بینی در مرکز صورت قرار دارد و یکی از مهم ترین اعضای صورت است که باعث زیبایی افراد می شود. جراحی بینی امروزه یکی از پرطرفدارترین جراحی های زیبایی است که بیشتر نوجوانان به آن علاقه پیدا کردند. با جراحی بینی می توان مشکلات بینی را مثل بینی انحراف دار، بینی بزرگ و گوشتی و مشکلات تنفسی را می توان از بین برد. برای آشنا شدن با جراحی بینی و مدت زمان چسب زدن بینی گوشتی با ما همراه باشید.

جراحی بینی یا رینوپلاستی چیست ؟

جراحی زیبایی بینی در علم پزشکی رینوپلاستی یا راینوپلاستی گفته می شود. پزشک در این جراحی می تواند در ساختار بینی تغییراتی ایجاد کند و مشکلات بینی را برطرف کند. مشکلاتی مثل قوز بینی، کج بودن بینی، گوشتی بودن بینی و یا افتادگی و پهن بودن بینی را می توان با این جراحی از بین برد. بهترین و پرطرفدار ترین جراحی در ایران جراحی بینی است که همه افراد در هر سن و سال و جنسیتی این جراحی را انجام می دهند. جراحی بینی می تواند باعث افزایش اعتماد به نفس و زیبایی در ظاهر آن ها شود.

جراحی بینی یا رینوپلاستی چیست ؟

جراحی بینی در ظاهر افراد چه تاثیراتی دارد ؟

جراحی بینی به غیر از برطرف کردن مشکلات می تواند در جراحی بینی تاثیرات زیادی  داشته باشد. با جراحی بینی می توانید قوز بینی خود را از بین برد؛ عمل بینی می تواند موجب تغییر سایز بینی شود؛ جراحی بینی می تواند موجب از بین بردن انحراف و پولیپ بینی شود؛ جراحی بینی موجب تغییر ظاهر بینی های گوشتی و استخوانی شود؛ جراحی بینی موجب تغییر در سایز سوراخ های بینی شود.

سن مناسب برای جراحی بینی

هنگامی که به سن بلوغ می شود تغییرات زیادی در چهره افراد به وجود می آید که این تغییرات منی تواند باعث کاهش اعتماد به نفس در افراد شود و موجب شود افراد به دنبال زیبایی بروند. به همین دلیل جراحی بینی می تواند باعث افزایش اعتماد به نفس در افراد شود اما باید به این نکته توجه داشته باشید که زمانی باید جراحی بینی انجام دهید که صفحات رشد بینی شما بسته شده باشد که در دختران در 15 سالگی و در پسران در 17 سالگی این اتفاق می افتد. زمان مناسب برای جراحی بینی در دختران در سن 16 سالگی و در پسران در سن 17 سالگی است.

افرادی که می توانند جراحی بینی انجام دهند چه افرادی هستند ؟

افرادی که کجی و انحراف بینی، قوز بینی، افتادگی نوک بینی دارند افرادی که می خواهند فرم بینی آن ها اصلاح شود، افرادی که می خواهند گوشت زیاد و اضافه بینی آن ها از بین برود، افرادی که می خواهند پهن بودن نوک بینی آن ها از بین برود می توانند این جراحی را انجام دهند.

افرادی که نمی توانند جراحی بینی انجام دهند : 

جراحی بینی برای بعضی از افراد مناسب نیست و نباید انجام دهند. در ادامه با این افراد آشنا می شوید :

  • افرادی که بیماری های انعقاد خون مبتلا هستند
  • افرادی که جراحی بینی اولیه آن ها کمتر از 1 سال پیش انجام شده است.
  • افرادی که به چاقی شدید مبتلا هستند.
  • زنان باردار نمی توانند از این جراحی استفاده کنند.
  • افراد سیگاری نمی توانند از این جراحی استفاده کنند.
  • خانم های زیر 16 سال و آقایان زیر 18 سال نمی توانند از این جراحی بهره ببرند.
  • افرادی که به بیماری های خاص مانند سرطان یا دیابت مبتلا هستند.
  • افرادی که به دلیل روانی فرم بینی خود را نامناسب می بینند.
  • خانم هایی که کمتر از 6 ماه از زایمان آن ها می گذرد.
  • افرادی که به صورت حرفه ای یا غیر حرفه ای ورزش های سنگین و مبارزه ای مثل تکواندو، بوکس، کشتی انجام می دهند.

انواع مدل های جراحی بینی

جراحی بینی به سه مدل جراحی بینی طبیعی، جراحی بینی فانتزی، جراحی بینی نیمه فانتزی تقسیم می شود.

عمل بینی طبیعی : 

در این روش عیب های ظاهری بینی از بین می رود و بینی ظاهری طبیعی پیدا می کند. بیشتر آقایان خواستار این جراحی هستند. این جراحی می تواند عملکرد تنفسی را حفظ کند و ظاهر طبیعی برای بینی شما ایجاد کند.

عمل بینی فانتزی : 

جراحی بینی برای کوچک کردن سایز بینی انجام می شود که به این روش جراحی بینی فانتزی می گویند. در این جراحی پزشک باید دقت و مهارت زیادی داشته باشد تا مشکلات تنفسی به وجود نیاید. تغییر ساختار بینی و کوچک کردن بیش از اندازه بینی می تواند مشکلات تنفسی به وجود بیاورد و باعث بالا رفتن بیش از اندازه نوک بینی شود و باعث خوکی شدن بینی می شود.

عمل بینی نیمه فانتزی

این جراحی شامل هر دور وش بالا می شود و شما بینی طبیعی دارید و کمی قوس روی بینی خود مشاهده می کند که باعث زیبایی بینی می شود که خانم ها خواستار این جراحی هستند.

تاریخچه جراحی بینی : 

بینی در مرکز صورت قرار دارد به همین باید همه اجزای صورت هماهنگ باشد تا چهره افراد زیباتر شود. جراحی بینی از همان اول پیشرفته نبود و امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ابزار های جدید پیشرفته تر شده است. تاریخچه جراحی بینی به هزار سال قبل بر می گردد. اولین کشوری که عمل بینی انجام داد کشور هند قدیم بود. در قدیم مجازات افرادی که دزدی می کردند نوک بینی یا کل بینی آن ها را قطع می کردند به همین علت فردی به اسم سوشروتا بینی این افراد را به با پوست پیشانی ترمیم می کرد.

در قدیم افراد توسط حیوانات وحشی و جنگ مورد حمله قرار می گرفتند و بینی خود را از دست می دادند که این پزشک هندی با این روش توانست بینی آن ها را جراحی کرد. در قرن 16 میلادی پزشک ایتالیایی برای افرادی که در جنگ بینی خود را از دست می داند پوست بازویشان را به بینی آن ها پیوند می زد تا خون از راه پوست به بینی جریان پیدا کند. این روش خیلی خشن و ترسناک به نظر می رسد اما در آن زمان در علم پزشکی تحول بزرگی به وجود آمد. این پزشک را پدر جراحی بینی در دنیا می شناسند.

تاریخچه جراحی بینی در ایران : 

دکتر سیروس آصانلو پدر جراحی بنی ایران است که بعد از اینکه دوره پزشکی عمومی خود را گذراند به انگلیس و آمریکا سفر کرد. از پزشکان و متخصصین آن کشور مطالب زیادی یاد گرفت و در سال 1319 به ایران برگشت . کلینیک جراحی بینی در ایران به وجود آورد.جراحی بینی از سال 1321 در ایران صورت گرفت.

انواع مدل های جراحی بینی

چگونه یک پزشک متخصص برای جراحی بینی انتخاب کنیم ؟

هنگامی که می خواهید جراحی بینی انجام دهید باید از افرادی که قبلا جراحی بینی انجام دادند پرس و جو کنید و با اطلاعات کافی دست به انجام جراحی بزنید. قبل از جراحی با پزشک مشورت کنید و سوال های خود را از او بپرسید و اگر بیماری خاصی دارید یا داروی خاصی مصرف می کنید حتما با پزشک در میان بگذارید. سعی کنید نمونه کارهای پزشک را ببیند و انتخاب دقیقی در پزشک و کلینیک داشته باشید. سعی کنید پزشکی را انتخاب کنید که بسیار با دقت و با تجربه باشد زیرا بینی شما در مرکز صورت قرار دارد و باید با همه اجزای صورت شما هماهنگی داشته باشد و مشکلات تنفسی برای شما به وجود نیاید.

مراقبت های قبل از جراحی بینی

برای این که دچار خطرات و عوارض جراحی نشوید باید مراقبت هایی انجام دهید. در ادامه با مراقبت های قبل از جراحی بینی آشنا می شوید :

  • سعی کنید از 2 هفته قبل از جراحی بینی استفاده دخانیات ماند سیگار و قلیان پرهیز کنید.
  • 8 ساعت قبل از جراحی بینی باید ناشتا باشید. از خوردن و آشامیدن خودداری کنید زیرا اگر ناشتا نباشید مواد بیهوشی اثر حالت تهوع را به همراه دارد.
  • بعضی از قرص های مسکن باعث بیشتر شدن خونریزی می شود. قرص هایی مانند آسپرین و پروفن باعث این اتفاق می شوند. سعی کنید از 2 هفته قبل از جراحی بینی از این قرص ها استفاده نکنید.
  • روزهای نزدیک به جراحی بینی سعی کنید سرما نخورید زیرا اگر به سرماخوردگی دچارشوید باید جراحی بینی راعقب بیندازید.

عوارض جراحی بینی

جراحی بینی مانند سایر جراحی های دیگر می تواند عوارضی داشته باشد که این عوارض موقتی و طبیعی هستند و بعد از گذشت چند هفته از بین می روند. باید مراقبت های بعد از جراحی بینی را انجام دهید تا از این عوارض بکاهید. کبودی زری چشم و اطراف بینی یکی از عوارض جراحی بینی است که بعد از جراحی بینی کم کم از بین می رود. درد یکی دیگر از عوارض جراحی بینی است که با مصرف مسکن می توان این درد را کاهش داد.

یکی دیگر از عوارض جراحی بینی ورم است که با گذاشتن کمپرس سرد می توان ورم را کاهش داد که مقدار بیشتر ورم بعد از 2 هفته از بین می رود. مقدار کمتر آن بعد از 6 ماه از بین می رود. جراحی بینی عوارض طولانی مدتی دارد که عبارت است از : تغییر رنگ پوست بینی، خون دماغ شدن، کج شدن بینی و مشکلات تنفسی، ماندن جای زخم و بخیه روی بینی، بی حسی در ناحیه بینی.

بینی گوشتی چیست ؟

بینی گوشتی پوست ضخیمی دارد و دو دسته تقسیم می شود. بینی های گوشتی که پوست ضخیمی ندارند اما لایه های چربی در زیر پوست وجود دارد و انواع دیگر این مدل بینی طوری است که دارای پوست ضخیم بدون لایه چربی است. تفاوت این دو نوع بینی گوشتی طوری است که بینی های دارای لایه چربی پوست شل و قابل حرکتی است اما بینی های گوشتی که پوست ضخیمی دارد سفت و قابل حرکت نیست. ویژگی های دیگر بین های گوشتی این است که این نوع بینی استخوان بندی ضعیفی دارد و با وجود پوست ضخیم و سنگینی نوک بینی افتادگی دارد و این نوع بینی پهن است و پوست چرب و سفتی دارد.

بینی های گوشتی و استخوانی چه تفاوت هایی دارند ؟

در بینی های استخوانی پوست نازک است و جزئیات استخوانی از زیر پوست دیده می شود یعنی امکان دارد لبه های استخوان قبلا شکسته شده باشد و قابل لمس باشد و دیده شود و در نیمه پایینی به دلیل نازک بودن پوست غضروف ها قوی هستند و استحکام دارند و پهنی و افتادگی در نوک بینی کمتر وجود دارد اما در بینی های گوشتی پوست کلفت است و زیر پوست و استخوان ها و غضروف ها دیده نمی شود و سنگینی پوست غضروف ها ضعیف و افتاده است. تفاوت بینی های گوشتی و استخوانی به میزان ضخامت پوست بستگی دارد.

مدت زمان چسب زدن بینی گوشتی

بعد از جراحی بینی به افرادی که می خواهند بینی خود را جراحی کنند توصیه می شود به مدت 2 هفته بینی خود را چسب بزنند. زیرا در این 2 هفته نوار چسب می تواند در ورم و شکل گیری بینی نقش داشته باشد. مدت زمان چسب زدن بینی برای جراحی بینی استخوانی 4 هفته است که در این زمان باید 1 بار در هفته یا 2 بار به دکتر مراجعه کنید و پزشک چسب شما را بزند تا نحوه صحیح آن را یاد بگیرید و ایرادات شما را در چسب زدن برطرف کند. مدت زمان چسب زدن بینی گوشتی در جراحی بینی بیشتر است این زمان 6 تا 8 هفته است و تا هر چقدر که تورم بینی کاهش یابد ظاهر بینی بهتر می شود و نتیجه بهتری از جراحی خود می گیرید.

عوض کردن چسب بینی : 

برای عوض کردن چسب بینی افرادی که پوست چربی دارند باید هر روز چسب خود را عوض کنند اما افرادی که پوست خشکی دارند می توانند بیشتر از چسب استفاده کنند. در هنگام تعویض چسب را با آب گرم بشویید تا راحت از پوست جدا شود زیرا در هنگام عوض کردن پوست کشیده می شود و از چسبیدن پوست به بافت زیرین جلوگیری می کند. هنگامی که چسب را در می آورید کمی صبر کنید تا پوستتان هوا بخورد و دوباره چسب بزنید.

چرا باید بعد از جراحی از چسب استفاده کرد ؟

چسب بینی می تواند در ظاهر بینی تاثیر گذار باشد. علت چسب زدن بعد از برداشتن آتل و به دلیل کاهش تورم و اینکه ضربه ای به بینی وارد نشود. اهمیت چسب زدن به پزشک بستگی دارد. بعضی از پزشکان به نحوه چسب زدن اهمیت زیادی می دهند و بعضی از آن ها معتقدند عیب های بینی به دلیل این است که از چسب بینی به صورت اشتباه استفاده می کنند. با چسب زدن می توان ایرادات بینی را برطرف کرد.

اشتباه چسب زدن بینی بعد از جراحی بینی : 

روش های مختلفی برای چسب زدن به بینی وجود دارد اما نحوه چسب زدن برای انواع بینی فرق ندارد. باید از شتاب زدگی در چسب زدن خودداری کنید و سعی کنید هنگام چسب زدن با آرامش این کار را انجام دهید تا پوست از غضروف و استخوانی بینی جدا نشود زیرا با جمع شدن خون در زیر پوست موجب ایجاد گوشت اضافه می شود.

مدت زمان چسب زدن بینی گوشتی

اگر برای مدت طولانی به بینی چسب بزنیم مشکل ساز می شود ؟

یکی از مهم ترین نگرانی های بیماران در خصوص چسب زدن بینی این است که مدت زمانی که باید از چسب مخصوص بینی بعد از عمل استفاده کنیم ، چقدر است و اگر مدت زمان طولانی از چسب استفاده کنیم برایمان مشکلی ایجاد می گردد یا به عبارتی عوارض زیاد چسب زدن بینی چه هستند؟ در این خصوص بهترین جراح بینی تهران این چنین پاسخ می دهند که ، مدت زمان مناسب برای استفاده از چسب همانطور که اشاره شد در هر فرد مختلف بوده و با توجه به نوع مدل بینی آن ها و همچنین روش پزشک می تواند مناسب باشد. معمولا مدت زمان لازم برای انجام این کار توسط پزشک تعیین می گردد و این زمان نیز به شرایط بیمار وابسته بوده و معمولا حدود یک الی سه ماه می باشد. در واقع باید بگویم که زیاد چسب زدن بینی تاثیر چندان زیادی بر روی نتیجه جراحی و فرم نهایی آن نخواهد داشت و تنها مهم است که نحوه چسب زدن به بینی درست و بر پایه اصولی باشد که پزشک شما آموزش داده است. از همین رو توصیه می شود در صورتی که مرحله ای از چسب زدن بینی را فراموش کرده اید یا در انجام آن مشکل دارید بهتر است ویدیو های آموزشی مربوطه را مشاهده کنید. شما عزیزان می توانید

آموزش چسب زدن به بینی بعد از جراحی :

ابتدا یک نوار 10 سانتی چسب آماده کنید به صورتی روی بینی قرار می گیرد که وسط این نوار در قسمت پایین بینی قرار گرفته و دو طرف چسب به بالا کشیده می شود و کناره های بینی را به صورت مستقیم در بر می گیرد. یکبار دیگر چسبی به همین اندازه بردارید و مجدد تکرار کنید. مرحله بعد نوار چسب های کوتاه تر به اندازه حدودا 4 الی 5 سانت بریده می شود تا روی بینی رو پوشش دهد. 4 الی 5 نوار چسب را از نوک بینی به بالا به ترتیب روی تیغه بینی می چسبانیم به طوری که همدیگر را کمی کاور کنند.

همانطور که ذکر شد نیاز به وارد کردن فشار زیاد هنگام چسب زدن به بینی نیست تنها می توانید کمی فشار بیشتر هنگام زدن چسب های روی دماغ داشته باشید. برخی از پزشکان توصیه می کنند که چسب بینی باید با فشار زیاد بر روی بینی وارد شود تا فرم بیشتری بگیرد یا چسبی که در پایین بینی قرار می گیرد باید کاملا بینی را به بالا بکشد اما این درست نیست چنانچه مرتبا فشار زیادی به نوک بینی وارد شود و به بالا کشیده شود، احتمال افتادگی نوک بینی در دراز مدت بیشتر خواهد شد. بنابراین به این شکل چسب زدن را دکتر بشارتی زاده ، جراح توصیه نخواهند کرد.

چسب زدن به بینی از مهم ترین مواردی است که هر بیمار موظف است آن را به درستی انجام دهد. زیرا در زمان نقاهت از عمل ، بافت های بینی در دوره ترمیم هستند و باید با ساختار و فرم جدید سازگاری پیدا کنند. چسب بینی کمک می کند که این امر سریع تر به وقوع بپیوندد. همچنین کاهش ورم را نیز تسریع می کند. نکته دیگری که باید به ان دقت کنید نحوه چسباندن چسب بر روی دماغ است. طبق آموزش بهترین جراح بینی تهران این فرایند را انجام دهید تا نتیجه عمل بینی دستخوش تغییرات منفی نشود.

کلام آخر

قبل از جراحی بینی سعی کنید بهترین پزشک و بهترین کلینیک را برای جراحی انتخاب کنید و با اطلاعات کافی دست به انجام جراحی بینی بزنید. ممنون از این که تا آخر مقاله مدت زمان چسب زدن بینی گوشتی همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در یمان بگذارید.

امتیاز دهید
نوشتهٔ پیشین
اقدامات قبل از جراحی بینی
نوشتهٔ بعدی
بهترین جراح بینی فانتزی

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
دریافت مشاوره (کلیک کنید)