هزینه جراحی بینی استخوانی سال 1401 ❤️

ما در این مقاله سعی داریم شما را با هزینه جراحی بینی استخوانی آشنا کنیم. رینوپلاستی استخوان یکی از پرطرفدارترین جراحی های بینی است که موفقیت بسیار بالایی دارد و احتمال برگشت پذیری شکل قدامی بینی در این نوع جراحی بسیار کم است. بینی استخوانی ویژگی هایی دارد که آن را از بینی گوشتی متمایز می کند. نتیجه جراحی بینی استخوانی نسبت به نتیجه جراحی بینی گوشتی بهتر است. در ادامه برای آشنا شدن با هزینه جراحی بینی استخوانی با ما همراه باشید.

جراحی بینی استخوانی چیست ؟

به طور کلی نحوه عمل جراحی بینی گوشتی و استخوانی تفاوت بسیاری را با هم دارند، اما برجستگی ها، قوز ها و یا شکستگی ها ممکن است که بینی های استخوانی بیشتر وجود داشته باشد و این مشکلات در طول عمل جراحی تا آن جایی که امکان دارد برطرف خواهد شد، این نکته مهم را باید بدانید که بینی های از نوع استخوانی به دلیل این که پوست بینی ها کمی نازک تر می باشند کوچک ترین تغییر در این نوع بینی ها قابل مشاهده می باشد.

چرا که نقش پزشک جراحی بینی و مهارت آن تاثیر بسیار زیادی را بر روی نتیجه عمل جراحی دارد و انتخاب یک پزشک جراح با تجربه چه در بینی های از نوع استخوانی و چه در بینی های از نوع گوشتی کمک بسیاری به این افراد خواهد کرد که بعد از انجام این عمل جراحی افراد رضایت بیشتری را از عمل جراحی داشته باشند.

دارا بودن از یک بینی از نوع استخوانی یک رمز موفقیت خوب برای نتیجه یک عمل جراحی می باشد، شاید بسیار این حرف را شنیدید که بینی های از نوع استخوانی گزینه مناسبی برای عمل جراحی زیبایی بینی به حساب می آید، اگر چه نتیجه این عمل جراحی به تجربه و مهارت پزشک جراح بینی بستگی دارد اما به همان اندازه هم نوع بینی، ضخامت پوست، نوع بینی و عوامل مختلفی در نتیجه عمل جراحی موثر می باشد.

جراحی بینی استخوانی چیست ؟

نحوه تشخیص بینی های استخوانی :

3 ویژگی مهم بینی های استخوانی که آن ها را از بقیه انواع طراحی بینی از جمله بینی های گوشتی متمایز می کند، بافت محکم و غضروف قوی آن ها، سطوح استخوانی برآمده که به شکل یک برآمدگی یا قوز روی پل بینی دیده شده و به جذابیت چهره فرد آسیب می‌رساند و پوست نازک و انعطاف‌پذیری بالای آن ها نسبت به بینی‌های گوشتی است.

هر چه پوست نازکتر و غضروف قوی تر باشد، نتایج جراحی بهتر می شود. در جراحی، پزشک بیشتر بر روی برداشتن برجستگی یا توده روی پل بینی و کاهش اندازه آن و تطبیق سوراخ های بینی تمرکز می کند.

علت برآمدگی و قوز روی بینی

برآمدگی های روی بینی استخوانی می تواند به عوامل مختلفی به وجود بیاید که این عوامل به شرح زیر است :

عوامل ارثی :

به صورت ژنتیکی و مادرزادی ممکن است بینی استخوانی و غضروفی شود. در این موارد با رسیدن به سن بلوغ بزرگی بینی مشخص می شود.

عوامل محیطی :

بینی ممکن است بر اثر عوامل مختلف و بر اثر ضربه دچار مشکل شود. عواملی مانند تصادف، ضربه در ورزش می تواند باعث شکستگی بینی شود که در این موارد معمولا همراه با شکستگی، مشکلات تنفسی نیز برای فرد به وجود می آید.

بینی استخوانی چه ویژگی هایی دارد ؟

افرادی که بینی های آن ها دارای برآمدگی بر روی بینی های خود هستند و بینی آن ها پوستی نازک دارند را می توان بینی های استخوانی نامید که به طور کلی این برآمدگی ها و قوز های بینی به دلیل عواملی مانند ارثی و ژنتیکی می باشد، در بینی های از نوع استخوانی رشد بیش از حد برآمدگی ها و قوز بر روی قسمت های پل بینی فرد می باشد که این برآمدگی های ایجاد شده و قوز در بینی های از نوع استخوانی موجب شده که در ظاهر شخص یک حالت نا متعارف و ناهماهنگی ظاهر شود و چهره فرد را از حالت ایده آل خود کاملا خارج کند.

با انجام عمل های جراحی زیبایی می توانید به رفع این مشکلات کمک بسیاری کنید و فرد بعد از انجام این عمل جراحی علاوه بر زیبایی و تناسبی که در چهره او به دست می آید به اعتماد به نفس او نیز به میزان قابل توجهی اضافه می شود. به طور کلی بینی های از نوع استخوانی و قوز هایی که بر روز این بینی ها است می تواند به دلیل عواملی مانند وراثت باشد.

این امکان وجود دارد که ایجاد این برآمدگی ها و یا قوز ها به دلیل عواملی مانند آسیب هایی که به بینی وارد می شود و یا شکستگی ها ایجاد خواهد شد. در برخی از موارد این امکان وجود دارد که این اتفاقات و صدمات بیشتر در دوران کودکی وارد شده است و در دوران نوجوانی که جهش رشد بینی تقریبا در این رده سنی رخ می دهد خود را بیشتر نشان دهد و به طور کامل ظاهر شود.

روش های جراحی بینی استخوانی :

با توجه به نوع بینی، جراحی بینی استخوانی به دو روش باز و بسته انجام می شود.

جراحی بینی به روش بسته :

در جراحی بینی به روش بسته تیغه بینی برشی ندارد و برش ها در داخل بینی ایجاد می شوند. در این روش استخوان از غضروف جدا می شود و تغییرات مد نظر اعمال می شود. از مزایای این روش می توان به عدم ایجاد زخم بر روی تیغه بینی، زمان کمتر جراحی، تورم کمتر و بهبودی سریع تر اشاره کرد.

جراحی بینی به روش باز :

در جراحی بینی به روش باز برای ایجاد تغییرات اساسی در ظاهر بینی مورد استفاده قرار می گیرد. در طول این جراحی، جراح با ایجاد برش در تیغه و پره های بینی می تواند با جزئیات بر روی آناتومی بینی کار کند. از مزایای این روش می توان به تسلط کامل جراح به غضروف و ساختار بینی اشاره کرد که کنترل و دقت جراح را دوچندان می کند. در نهایت جراح با توجه به نوع بینی شما تصمیم می گیرد که کدام روش جراحی را برای شما به کار گیرد.

آیا جراحی بینی استخوانی برگشت پذیر است ؟

بازگشت قوز و برآمدگی بینی خیلی کم اتفاق می افتد اما نباید بعد از جراحی ضربه ای به بینی وارد شود و در دوران نقاهت به روی بینی چسب بزنید و به پهلو نخوابید و اقدامات مهم را رعایت کنید تا دوره نقاهت کمتری داشته باشید و نتیجه بهتری از جراحی بینی خود بگیرید.

سن مناسب جراحی بینی استخوانی :

اگر بینی فردی هنوز رشد کامل خود را نکرده باشد احتمال تغییر در شکل بینی بعد از عمل جراحی بینی وجود دارد، پس لازم می دانیم که درباره سن مناسب عمل جراحی بینی توضیحاتی را به شما ارائه دهیم.

به طور کلی بینی هر فردی در سن بلوغ خود رشد می کند، پس تا پایان دوران بلوغ خود حتما باید صبر کنید تا رشد بینی شما کامل شود، عمل جراحی بینی به هیچ وجه تا قبل از رشد کامل بینی به افراد توصیه نمی شود و در اگر عمل جراحی بینی قبل از رشد شکل بینی صورت گیرد احتمال تغییر در شکل بینی و بزرگ تر شدن قوز بینی بعد از عمل جراحی بسیار بالا تر می باشد.

علت برآمدگی و قوز روی بینی 

قبل از جراحی بینی استخوانی چه مراقبت هایی باید انجام شود ؟

برای این که دچار خطرات و عوارض نشوید باید مراقبت هایی را انجام دهید که در ادامه با مراقبت های قبل از جراحی بینی استخوانی آشنا می شوید :

  • 8 ساعت قبل از جراحی بینی باید ناشتا باشید. از خوردن و آشامیدن دوری کنید . اگر ناشتا نباشید مواد بیهوشی اثر حالت تهوع را به همراه خواهد داشت.
  • برخی از قرص های مسکن باعث افزایش خونریزی می شود. قرص هایی مثل آسپرین و پروفن این تاثیر را دارند. استفاده از این قرص ها را از دو هفته قبل از عمل بینی متوقف کنید.
  • در روزهای نزدیک به جراحی بینی مراقب سلامتی خود باشید که سرماخوردگی پیش نیاید. اگر به سرماخوردگی دچار شدید عمل بینی را باید عقب بیندازید.
  •  از دو هفته قبل از جراحی بینی مصرف دخانیات مثل سیگار و قلیان را کم و در صورت امکان قطع کنید.

مراقبت های بعد از جراحی بینی استخوانی

قبل از جراحی سعی کنید مراقبت هایی را انجام دهید تا بتوانید جراحی خود را به نحو احسنت پشت سر بگذارید و نتیجه مناسبی از جراحی خود بگیرید. در ادامه با مراقبت های بعد از جراحی بینی آشنا می شوید :

  • سعی کنید به آرامی مسواک بزنید و به لب بالا فشار وارد نکنید.
  • بعد از جراحی بینی باید درازکش استراحت کنید طوری که سر بالاتر از شانه قرار بگیرد.
  •  در هنگامی که در بینی شما پد قرار دارد و پانسمان دارید با دهان نفس بکشید.
  • از میوه و سبزیجات بیشتری استفاده کنید.
  • پزشک برای حفظ شکل بینی و محافظت از آن برای شما گچ بینی استفاده می کند. این گچ بعد از یک هفته برداشته می شود.
  • سعی کنید برای بروز احساسات کمتر فشار وارد کنید به آرامی بخندید.
  • هنگامی که بینی شما دارای پانسمان است برای حمام کردن ایستاده زیر دوش قرار نگیرید.
  • روش صحیح چسب زدن به بینی را از جراح خود بپرسید. صحیح چسب نزدن بینی موجب بد حالت گرفتن و کج شدن آن می شود.
  • از غذاهای مایع و پوره شده استفاده کنید. زیرا که جویدن و گاز زدن برای شما سخت خواهد بود.
  • از فعالیت های سنگین مثل ورزش خودداری کنید. اما بعد از 3 تا 4 هفته می توانید فعالیت خود را شروع کنید.
  • بعد از مرخص شدن از بیمارستان مراقبت هایی که در منزل انجام می دهید می تواند دوره نقاهت را برای شما راحت تر و کوتاه تر کند.
  • تا دو هفته بعد از جراحی بینی سر خود را بالا نگه دارید. شب ها هنگام خوابیدن زیر سر خود از چند بالش استفاده کنید.
  • برای نوشیدن مایعات از نی استفاده نکنید. این کار نیاز به نفس بیشتر دارد که به بینی شما فشار بیشتری وارد می کند.
  • از گاز زدن و جویدن غذا خودداری کنید. این کار به بینی شما فشار وارد می کند و باعث خونریزی می شود.
  • زمانی که بینی شما پانسمان دارد ایستاده زیر دوش قرار نگیرید.
  • تا یک ماه روی تخت دراز بکشید و سرتان را بالاتر از شانه قرار دهید. این کار باعث کاهش خونریزی می شود.
  • بعد از جراحی بینی از عینک استفاده نکنید. استفاده از عینک به بینی شما فشار وارد می کند. ممکن است روی شکل بینی تان تاثیر بگذارد.

چه مدت بعد از جراحی می توان ورزش کرد ؟

بعد از جراحی بینی باید از انجام هر نوع ورزش تماسی مانند بوکس پرهیز کنید، امکان دارد مجبور شوید این ورزش را برای همیشه کنار بگذارید، برای انجام سایر ورزش ها باید به مدت 6 هفته بعد از جراحی از انجام آن ها خودداری کنید تا بهبودی کامل حاصل می شود.

عوارض جراحی بینی استخوانی :

جراحی بینی مانند سایر جراحی های دیگر دارای مزایا و معایبی است که این عوارض و خطرات طبیعی است و بعد از گذشت چند روز از بین می روند. اما می توان گفت بعضی از مشکلاتی که امکان دارد اتفاق بیفتد واکنش به داروی بیهوشی، خونریزی، عفونت زیر پوست است. انتخاب پزشک با تجربه می تواند از این عوارض بکاهد. در ادامه با عوارض جراحی بینی استخوانی آشنا می شوید :

درد بعد از جراحی بینی :

در جراحی بینی استخوان و غضروف تراشیده می شود و بینی طبیعی به نظر می رسد که بعد از جراحی ممکن است کمی احساس درد داشته باشید که برای کاهش درد می توانید از مسکن استفاده کنید.

کبودی بعد از جراحی بینی :

این عوارض در بینی های استخوانی اتفاق می افتد که به حساسیت بیمار بستگی دارد و کبودی بیشتر در ناحیه چشم می باشد و یک سال طول می کشد تا نتیجه مطلوبی از این جراحی داشته باشید.

تورم : 

بعد از جراحی بینی امکان دارد در روز های اول دچار تورم شوید اما بعد از گذشت چند هفته این تورم از بین می رود و کاهش می یابد اما برای نتیجه بهتر باید یکسال صبر کنید.

هزینه جراحی بینی استخوانی

هزینه جراحی بینی استخوانی به عوامل مختلفی بستگی دارد و با هدف درمان انجام می شود برای مثال جراحی انحراف بینی با جراحی پولیپ بینی می تواند با استفاده از بیمه هزینه جراحی را کمتر کند. اگر این جراحی با هدف زیبایی انجام شود همه هزینه ها بر عهده بیمار است و تخصص جراح، نوع جراحی، هزینه بیمارستان، نوع بیهوشی در جراحی بینی بستگی دارد.

هزینه جراحی بینی استخوانی

بهترین جراح بینی استخوانی :

وجود قوز روی پل بینی یکی از بزرگ ترین دغدغه های بیماران متقاضی جراحی بینی استخوانی می باشد. از آنجایی که با برداشتن قوز روی پل بینی میان استخوان بینی فاصله ایجاد می شود و جراح بینی باید با تکنیک هایی صحیح و درست این دو استخوان را به یک دیگر متصل کند و از ایجاد ظاهری نامناسب جلوگیری کند بیشتر افراد در زمان انتخاب جراح حساسیت زیادی خرج می دهند. چرا که اگر پزشک شما از تکنیک های درست برای انجام عمل جراحی استفاده نکند یا نتواند استخوان بینی را به درستی به یک دیگر نزدیک کند هم باعث می شود تنفس شما با مشکل رو به رو شود و هم زیبایی چهره شما به دلیل ایجاد فرمی نامناسب کاهش پیدا کند. از همین رو انتخاب بهترین جراح بینی استخوانی چه در شهر بزرگی مانند تهران که از پزشکان مجرب بسیار زیادی برخوردار است و چه در شهر های دیگر ایران از اهمیت بالایی برخوردار است و فرد باید حتما برای دریافت بهترین نتیجه از جراحی خود به آن توجه کند.

اگر قصد دارید بهترین نتیجه از درمان خود را دریافت کنید بهتر است بهترین جراح بینی استخوانی تهران را بیابید برای اینکار نیز توصیه می کنیم حتما نمونه کار های پزشکان مختلف را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید. یکی از بهترین متخصصان جراحی بینی استخوانی در تهران که از تجربه ، مهارت و تخصص بسیار بالایی برخوردار است و تمامی این موارد را می توان در نمونه کار های او یافت و بررسی کرد دکتر روزینا بشارتی زاده می باشد. دکتر بشارتی زاده یکی از مجرب ترین جراحان تخصصی عمل بینی استخوانی در تهران می باشد که عمل های جراحی زیبایی بینی فراوانی را در طول سال های طبابت خود انجام دادند.

عمل جراحی بینی استخوانی به روش باز :

اگر از شکل بینی خود ناراضی هستید و در زمان خواب یا تنفس از راه بینی با دشواری هایی روبرو هستید ، رینوپلاستی ، چاره حل مشکل شما است. این فرایند که بر روی انواع بینی از جمله بینی استخوانی ، نتایجی تحسین برانگیز را خلق می کند ، با دو تکنیک رینوپلاستی به روش باز و بسته قابل اجرا می باشد. در جراحی بینی استخوانی به روش باز که روش اکسترنال نامیده می شود ، برشی در ستونچه بینی یعنی پوست بین دو سوراخ بینی ایجاد می شود. بنابراین یک جراح بینی استخوانی خوب در تهران می تواند به چارچوب استخوانی و غضروفی بینی دسترسی بهتری پیدا کرده و تغییرات ظریف را اجرا نموده و مانور بیشتری در بینی داشته باشد.این روش ، دامنه حرکت وسیعی را در اختیار پزشک قرار می دهد و دسترسی به چارچوب بینی با سهولت راحت تری انجام می شود. این روش برای اجرای اصلاحات ظریف تر در بینی ، گزینه مورد ترجیح پزشک می باشد. پس از تکمیل فرایند جراحی بینی استخوانی به روش بسته ، پزشک پوست را به موقعیت اولیه بازگردانده و با استفاده از بخیه های بسیار ظریف ، برش بینی را می بندد. مهارت جراح در بستن این برش به اندازه ای است که بعد از سپری شدن دوره بهبود ، عملاً اثری از برش بر روی بینی باقی نخواهد ماند.

کلام آخر

قبل از انجام جراحی بینی استخوانی سعی کنید بهترین کلینیک و بهترین پزشک را برای جراحی انتخاب کنید. مراقبت ها و دستورات لازم را به خوبی انجام دهید تا دچار عوارض و خطرات نوشید. ممنون از این که تا آخر مقاله هزینه جراحی بینی استخوانی همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما درباره هزینه جراحی بینی استخوانی در میان بگذارید.

امتیاز دهید
نوشتهٔ پیشین
عوارض جراحی رینوپلاستی سال 1401 ❤️
نوشتهٔ بعدی
عوارض جراحی بینی به روش بسته ✅【سال 1402】

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
دریافت مشاوره (کلیک کنید)