هزینه جراحی پولیپ بینی【سال 1402】✅

ما در این مقاله سعی داریم شما را با هزینه جراحی پولیپ بینی آشنا کنیم. امروزه افراد بسیاری به دنبال جراحی بینی هستند و می خواهند با این جراحی بسیاری از مشکلات خود را حل کنند. بعضی از افراد از ظاهر بینی خود رنج می برند و خواستار بینی زیبا هستند و بعضی از افراد هم مشکلات درمانی مانند شکستگی، انحراف، پولیپ، تنگی نفس دارند و با جراحی بینی می خواهند ایرادات و مشکلات خود را از بین ببرند. یکی از مشکلاتی که بسیاری از افراد با آن دست و پنجه نرم می کنند پولیپ بینی است که می تواند برای آن ها زار دهنده باشد. در ادامه برای آشنا شدن با هزینه جراحی پولیپ بینی با ما همراه باشید.

پولیپ بینی چیست ؟

پولیپ بینی یک رشد کوچک و خوش خیم به شکل قطره در حفره سینوس یا راه هوایی بینی است. در برخی افراد، پولیپ ها به صورت انگورهای پوست کنده کوچک ظاهر می شوند. پولیپ ها به دلیل مشکلات مختلفی ایجاد می شوند. برخی از عوامل موثر در ایجاد این مشکل وجود دارد از جمله تورم طولانی مدت بافت بینی، سینوزیت مزمن، آلرژی، تنگی نفس یا آسم و عوارض جانبی مصرف برخی داروها. از دیگر علل پولیپ آلرژی به قارچ، فیبروز کیستیک هستند.

پولیپ بینی از نظر اندازه متفاوت است. به دلیل نداشتن علائم خاص برجستگی های کوچک در این حالت قابل توجه نیستند. اما پولیپ‌های بزرگ‌تر، از آنجایی که می‌توانند راه‌های هوایی بینی را مسدود کرده و بر توانایی تنفس تأثیر بگذارند و همچنین فرد را مستعد ابتلا به سینوزیت شدید یا مزمن کنند، می‌توانند باعث ناراحتی زیادی برای بیمار شوند.

پولیپ بینی چیست ؟

دلیل ایجاد پولیپ بینی :

دلایل زیادی وجود دارد که می تواند باعث ایجاد پولیپ بینی شود و مهم ترین آن ها این است که بینی افراد تحریک می شود و باعث ظاهر شدن پولیپ بینی می شود. البته مواد حساسیت زا  در این زمینه بی تاثیر نیستند و شاید مهمترین آن ها گرد افشانی گل ها و گرد و غبار باشد.

این مواد آلرژیک باعث تحریک مخاط بینی می شود که اگر پشت و سر هم ایجاد شود باعث تشکیل پولیپ بینی می شود. همچنین عفونت و تنگی نفس مزمن می تواند شایع باشد.

در بعضی افراد غشای بینی به اندازه کافی رشد نکرده و باعث سردردهای مزمن و شدید، گرفتگی سینوسی و پولیپ بینی می شود. در این زمینه ژنتیک نقش مهمی دارد و افراد زیادی نمی توانند در این زمینه دخالت کنند.

پولیپ بینی چه علائمی دارد ؟

مهم ترین و شایع ترین علائمی که وجود دارد آبریزش بینی، به وجود آمدن درد سینوس و صورت، کم شدن حس بویایی و کم شدن حساسیت به مزه، سر درد در ناحیه پیشانی، گرفتگی بینی پس از عمل، خر و پف کردن در خواب، به وجود آمدن درد در فک بالا است.

دلیل تشکیل پولیپ بینی

دلیل پولیپ بینی مشخص نیست. اما مواردی مانند التهاب غشای مخاطی بینی و سینوس ها می تواند باعث تشکیل پولیپ بینی شود. احتمال تشکیل پولیپ در هر سنی وجود دارد، اما در افراد جوان و میانسال بیشتر دیده می شود. از جمله عواملی که احتمال تشکیل پولیپ های بینی را بیشتر می کند آلرژی و عفونت است.

می توان به عوامل تاثیر گذار دیگر مانند سابقه خانوادگی، آسم، فیبروز کیستیک، اختلال ژنتیکی که باعث تولید و ترشح مایع موکوزی ضخیم و غلیظ از غشای مخاطی بینی و سینوس ها می شود و حساسیت به آسپیرین اشاره کرد. پولیپ می تواند باعث بسته شدن جریان هوای طبیعی توسط  بینی شود و می تواند عوارضی مانند عفونت بینی و سینوس و آپنه انسدادی خواب و وقفه های تنفسی حین خواب داشته باشد.

چگونه پولیپ بینی را تشخیص دهیم ؟

ابتدا پزشک یک معاینه ساده با چراغ قوه انجام می دهد تا اطمینان داشته باشد فرد این مشکل را دارد یا ندارد. و این سوال را بررسی می کند که چگونه باید با فرد رفتار کرد. در برخی موارد بیمار باید با روش هایی مثل جراحی آندوسکوپی سینوس درمان شود.

همیشه تشخیص های اولیه درست نیستند، به همین خاطر پزشکان با تجربه از ان راضی نیستند و به دنبال راهی می گردند که با آن مطمئن شوند که بیمار مشکل دارد یا خیر. ابزار هایی برای این امور وجود دارد که می توان با آن تشخیص داد فرد پولیپ دارد یا خیر.

پولیپ بینی کودکان :

در بزرگسالان این عوارض بیشتر دیده می شود اما کودکان هم می توانند به این عوارض مبتلا شوند. سن کم کودکان باعث می شوند تا متوجه این مشکل نشوند و یا ان را از والدین پنهان کنند. این اتفاق می تواند در اثر ترس استفاده از دارو یا بازیگوشی باشد.

بنابراین والدین باید مراقب تغییر رفتار فرزندشان باشند. اگر متوجه شدید که کودکتان هنگام خواب خروپف می کند یا صداهایی از حلق و بینی ایجاد می کنند، حتما به پزشک مراجعه کنید زیرا این علائم نشان دهنده تغییرات در سیستم تنفسی کودک است. اختلالات تنفسی بینی، آبریزش بینی، درد صورت ازعلائم  دیگر پولیپ بینی هستند.

چگونه باید از پولیپ بینی کودکان جلوگیری کرد ؟

برای این که بتوانید از پولیپ بینی کودکتات جلوگیری کنید باید برای سلامت کودک خود از نگهداری حیوانات خانگی پرهیز کنید، رطوبت محل زندگی را کنترل کنید، استفاده مایعات باید کنترل شده باشد زیرا که کودکان فعالیت زیادی در روز دارند، ساعت خواب کودک را تنظیم کنید و به او یاد دهید که باید در ساعت مناسبی بخوابد. همه این می تواند آلرژی را در کودک به وجود بیاورد و یکی از زمینه های ایجاد پولیپ بینی آلرژی است.

نحوه جراحی پولیپ بینی :

جراحی پولیپ بینی بعد از تشخیص نهایی پزشک انجام می شود و نیازی به ایجاد برش روی پوست بینی نیست. برای شروع عمل، ابتدا جراح بینی باید دستگاه آندوسکوپی را وارد کند. با این کار پزشک می تواند مسیر خود را درک کند و بداند در این زمینه چه کاری باید انجام دهد.

در نهایت پزشک  باید با شستن صحیح سینوس ها و از بین بردن مواد اضافی موجود در بینی از عود مشکل جلوگیری کند. این به بیمار اجازه می دهد تا زندگی عادی خود را از سر بگیرد و همه  مشکلات خود را در این زمینه حل کند.

پولیپ بینی چگونه درمان می شود ؟

کم شدن اندازه یا برداشتن کامل پولیپ هدف از درمان پولیپ بینی است. دارو خط اول درمان است. در بعضی موارد جراحی نیز توصیه می شود. پولیپ ها با استفاده دارو درمان می شوند. در کم شدن التهاب بینی اسپری های کورتون تاثیر گذار است. این درمان می تواند اندازه پولیپ ها را کاهش دهد یا آن ها را برای همیشه از بین ببرد.

اگر استفاده از اسپری های کورتون موثر نباشد، کورتون های تزریقی یا دارویی توصیه می شود. استفاده این داروها منجر به عوارض می شود، استفاده طولانی مدت از این داروها توصیه نمی شود. آنتی هیستامین در درمان آلرژی یا آنتی بیوتیک در درمان عفونت های مزمن و عود کننده موثر است.

دلیل تشکیل پولیپ بینی

اگر داروها نتوانستند پولیپ بینی را درمان کنند، جراحی برای برداشتن پولیپ ها یا اصلاح مشکلات مربوط به سینوس انجام می شود. این جراحی به صورت سرپایی و بدون برش یا بخیه انجام می شود. اگر اندازه پولیپ ها کوچک باشد، جراحی پولیپکتومی و اگر اندازه پولیپ ها بزرگ باشد، جراحی آندوسکوپی انجام می شود. پس از جراحی، استفاده از اسپری های کورتونی برای جلوگیری از بازگشت پولیپ بینی توصیه می شود.

افرادی که به سینوزیت مزمن، پولیپ بینی یا احتقان بینی مبتلا هستند کاندیدهای خوبی برای جراحی پولیپ بینی هستند. هدف از این جراحی باز کردن سینوس هایی است که به خاطر التهاب مسدود شدند تا تنفس بیمار بهبود یابد. در گذشته عمل های جراحی با ایجاد برش روی صورت همراه بود.

اما امروزه این عمل جراحی به روش آندوسکوپی و بدون هیچ برشی انجام می شود و پزشک همه اعمال را توسط  تصاویر نمایش داده شده روی صفحه انجام می دهد. در طی جراحی، بافت های ملتهب، پولیپ ها یا سایر عوامل موثر بر انسداد برداشته می شوند. طول مدت این جراحی به دلیل جراحی، شدت گرفتگی و وضعیت جسمانی بیمار بستگی دارد.

مراقبت های قبل از جراحی پولیپ بینی

قبل از جراحی، آزمایشاتی مانند نوار قلب، اشعه ایکس یا آزمایش خون صورت می گیرد. مصرف برخی داروها باید قطع شود. اگر جراحی تحت بیهوشی انجام شود، فرد نباید قبل از جراحی چیزی بخورد یا بنوشد. قبل از جراحی باید از استعمال دخانیات خودداری کرد. نیکوتین موجود در سیگار دوره نقاهت را به تاخیر می اندازد.

کل دوره نقاهت این جراحی 2 هفته است. اگر نکات و اقدامات ذکر شده توسط بیمار به درستی رعایت شود دوره نقاهت سریعتر می شود و فرد سریعتر به زندگی و فعالیت های عادی خود باز می گردد. بعد از جراحی، بسیاری از بیماران متوجه بهتر شدن وضعیت تنفسی خود و بهتر شدن علائم در اثر سینوزیت یا احتقان بینی می شوند.

بعد از جراحی پولیپ بینی باید چه مراقبت هایی انجام شود ؟

برای این که نتیجه مناسبی از جراحی پولیپ بینی بگیرید باید مراقبت هایی را انجام دهید که در ادامه با آن ها آشنا می شوید :

  • برای شستن لخته های خون داخل بینی از سرم های شستشو استفاده کنید.
  • از قرار گرفتن در مناطق گرد و غبار پس از جراحی خودداری کنید.
  • هنگام استراحت با استفاده از دو بالش سر و گردن خود را بالا نگه دارید.
  • به مدت 2 هفته از سیگار کشیدن خودداری کنید زیرا روند بهبودی را کند می کند.
  • برای مدت طولانی سر خود را پایین نگذارید.
  • به مدت 2 هفته از نوشیدنی های گرم خودداری کنید زیرا منجر به خونریزی بینی می شود.
  • به مدت یک هفته از رانندگی خودداری کنید.
  • درد بعد از جراحی کاملا طبیعی است که با مصرف مسکن قابل تسکین است.
  • از انجام فعالیت های سنگین خودداری کنید زیرا این کار خطر خونریزی را افزایش می دهد.

برای آشنا شدن با عوارض جراحی انحراف بینی به سایت مربوطه مراجعه فرمایید.

مدت زمان جراحی پولیپ بینی :

با توجه به شرایط بیمار و تعداد و اندازه پولیپ های بینی، مدت زمان جراحی از 30 دقیقه تا 4 سعت می تواند ادامه داشته باشد. جراحی پولیپ بینی با رینوپلاستی یا جراحی انحراف بینی همراه است که 2 تا 4 ساعت امکان دارد طول بکشد.

آیا جراحی پولیپ بینی درد دارد ؟

این جراحی با بیهوشی عمومی صورت می گیرد و بیمار امکان دارد تا 2 روز بعد از بیهوشی دچار درد و ناراحتی شود که با تجویز پزشک با استفاده مسکن از بین می رود. میزان درد در اثر جراحی پولیپ بینی مانند جراحی بینی است.

جراحی پولیپ بینی با لیزر :

آندوسکوپی بیشترین روش برای درمان پولیپ بینی است. استفاده از روش هایی مثل جراحی بینی با لیزر هنوز در مرحله تحقیق و بررسی است و در حال حاضر نمی توان از لیزر برای درمان پولیپ بینی استفاده کرد. در روش جراحی پولیپ بینی، پولیپ ها با لیزر سوزانده می شوند و برای درمان انواع تومورها و پولیپ های حنجره استفاده می شوند.

آیا انجام جراحی پولیپ بینی و جراحی بینی همزمان انجام می شود ؟

امکان دارد بیمار با جراحی پولیپ بینی و از بین رفتن مشکلات تنفسی و وضعیت موجود راضی نباشد و از ظاهر بینی خود خوشش نیاید و از پزشک بخواهد که جراحی زیبایی بینی را همزمان انجام دهد. پزشک بعد از بررسی وضعیت بینی و وضعیت پولیپ ها، درخواست بیمار را با اولویت حفظ سلامت بیمار می پذیرد.

یکی از دلایلی که بیماران چنین تقاضایی دارند این است که پولیپ ها می توانند باعث گشاد و گشاد شدن بینی شوند و ظاهر بینی را تحت تاثیر قرار دهند. به همین خاطر بیماران سعی می کنند برای درمان مشکل جراحی پولیپ بینی با زیبایی شکل بینی خود را اصلاح کنید.

هزینه جراحی پولیپ بینی

هزینه جراحی پولیپ بینی بر اساس میزان عوارض، روش درمانی انتخاب شده توسط جراح، سطح تجربه و تخصص جراح، وضعیت بیمه درمانی بیمار تعیین می شود. سایر هزینه ها از جمله هزینه جلسات معاینه، دستمزد جراح، هزینه داروهای پس از عمل، هزینه های کلینیک و یا بیمارستان محاسبه می شود.

هزینه جراحی پولیپ بینی

جراحی پولیپ بینی :

امروزه جراحی پولیپ بینی به دو روش زیر شایع است:

روش جراحی پولیپکتومی

روش جراحی پولیپکتومی به عنوان متداول‌ترین روش جراحی پولیپ و انحراف بینی شناخته می‌شود. در این روش بسته به وضعیت بیمار و با تشخیص پزشک، عمل تحت شرایط بی حسی یا بیهوشی انجام می‌شود. پس از آماده کردن بیمار، دکتر گوش و حلق و بینی یک دستگاه کوچک را داخل بینی فرد کرده و با استفاده از مکش، پولیپ‌های بینی را از آن جدا می‌کند.

روش آندوسکوپی سینوسی

روش آندوسکوپی سینوسی نیز یکی دیگر از راه‌های جراحی برای از بین بردن پولیپ‌ها است. از روش آندوسکوپی سینوسی زمانی استفاده می‌شود که ابعاد پولیپ‌ها بزرگ باشند و نتوان با مکش آن‌ها را جدا کرد. در روش آندوسکوپی سینوسی نیز، پس از آماده سازی بیمار، دکتر پولیپ بینی یک لوله باریک و نازک را وارد بینی بیمار می‌کند. یک دوربین کوچک نیز داخل لوله قار دارد که پزشک از آن برای پیدا کردن پولیپ‌ها و از بین بردن آن‌ها استفاده می‌کند. پس از خارج کردن پولیپ‌ها برای جلوگیری از برگشت دوباره آن‌ها، دماغ بیمار با اسپری بینی یا آب نمک شست و شو داده می‌شود. این کار باعث کاهش التهاب بینی نیز می‌شود.

توجه داشته باشید که امروزه جراحی پولیپ بینی با لیز رایج شده است. در عمل جراحی پولیپ بینی با لیزر، پولیپ‌ها با اشعه سوزانده می‌شوند. اگر ابعاد پولیپ‌ها کوچ باشد، این روش بسیار مؤثر است. اما اگر پولیپ‌ها ابعاد بزرگ‌تری داشته باشند، نمی‌توان با لیزر آن‌ها را به طور کامل از بین برد. گاهی اوقات، از لیزر به‌عنوان یک روش مکمل در کنار عمل جراحی استفاده می‌شود. به‌طوری‌که پزشک با لیزر پولیپ‌های کوچک را از بین برده و قسمت قابل توجهی از پولیپ‌های بزرگ را نیز از بینی جدا می‌کند پس از آن قسمت‌های باقی مانده از طریق عمل جراحی از بینی خارج می‌شوند.

انجام جراحی پولیپ هم زمان با سایر جراحی‌ها :

بسیاری از افرادی که از پولیپ بینی رنج می‌برند، در پس دانستن آن هستند که آیا در کنار انجام سایر جراحی‌های مربوط به بینی، می‌توان به طور هم‌زمان از دست پولیپ‌ها رها شد یا خیر. در جواب این افراد بایستی گفت بله این احتمال، امکان دارد. مثلاً شما می‌توانید در کنار جراحی انحراف بینی‌تان از دست پولیپ‌های بینی راحت شوید. یا بسیاری از افراد هستند که در کنار جراحی زیبایی بینی، پولیپ‌های بینی را از داخل آن جدا می‌کنند. امروزه نیز جراحی پولیپ بینی و زیبایی بسیار رایج است. اگر شما هم دارای پولیپ هستید و می‌خواهید در یک جراحی هم زمان، آن‌ها را از بین ببرید، بایستی این خواسته را با پزشک و جراح خود در میان بگذارید. البته برخی از مواقع نادر، احتمال دارد که عمل جراحی هم‌زمان امکان‌پذیر نباشد به همین خاطر، جراح قبل از پذیرش خواسته شما، معاینه و آزمایش‌های مربوطه را انجام داده و در صورت میسر بودن این کار، جراحی هم‌زمان را انجام می‌دهد.

کلام آخر

قبل از انجام جراحی پولیپ بینی از افراد با تجربه کمک بگیرد و سعی کنید با آگاهی دست به انجام این روش بزنید. درباره هزینه جراحی پولیپ بینی تحقیق کنید و اطلاعات لازم را در این زمینه کسب کنید. سعی کنید بهترین کلینیک و بهترین پزشک را برای جراحی انتخاب کنید. ممنون از این که تا آخر این مقاله همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

4/5 - (1 امتیاز)
نوشتهٔ پیشین
عوارض جراحی انحراف بینی ✅【سال 1402】
نوشتهٔ بعدی
مدت زمان جراحی بینی ✅【سال 1402】

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
دریافت مشاوره (کلیک کنید)