مدت زمان جراحی بینی ✅【سال 1402】

ما در این مقاله سعی داریم شما را با مدت زمان جراحی بینی آشنا کنیم. امروزه بیشتر افراد به دنبال راهی برای زیبایی هستند که یکی از این راه ها جراحی بینی است که طرفدار زیادی دارد و بیشتر افراد در هر سن و سالی از این جراحی استفاده می کنند. جراحی بینی می تواند مشکلات و ایرادات بینی را از بین ببرد و ظاهر بینی را را زیبا می کند. در ادامه برای آشنا شدن با مدت زمان جراحی بینی با ما همراه باشید.

جراحی بینی چیست ؟

جراحی بینی یا رینوپلاستی یکی از جراحی های زیبایی است که طرفدار زیادی در ایران دارد به خصوص در کشور ایران و همه افراد از کشور های دیگر به ایران می آیند تا از این جراحی استفاده کنند. این جراحی می تواند ظاهر بینی را بهتر کند و مشکلاتی مانند پولیپ، انحراف، شکستگی بینی را از بین ببرد. پزشک پوست بینی را برش می دهد و تغییرات لازم را در استخوان و غضروف انجام می دهد. یکی از مشکلات رایج در جراحی بینی مشکلات تنفسی است. بسته شدن بینی می تواند در ورزش اختلال ایجاد کند و باعث خروپف در خواب شود.

جراحی بینی چیست ؟

انواع شکل و فرم بینی :

بینی هر شخصی ویژگی و خصوصیاتی دارد و با یکدیگر فرق دارد و می تواند انواع و فرم هایی داشته باشد که در ادامه به آن ها می پردازیم :

بینی گوشتی :

یکی از بیشترین مدل های بینی، بینی گوشتی است. این بینی پوست ضخیمی دارد و غضروف بینی ضعیف است و غدد چربی در این نوع بینی ها زیاد است. باید برای جراحی این نوع بینی ها در انتخاب پزشک دقت کنید زیرا یک جراحی بی تجربه می تواند باعث برگشت بینی شما شود. بینی گوشتی جراحی سختی است و باید با یک پزشک با تجربه مشورت کنید و نزد او جراحی را انجام دهید تا دچار عوارض و خطرات نشوید.

بینی قوز دار :

حدود 9 درصد مردم دارای بینی قوز دار هستند و این مدل بینی در اثر یک ضربه عمیق در کودکی یا بزرگسالی به وجود آمده است. در این نوع بینی ناهمواری هایی دیده می شود و اکثرا دچار انحراف هستند. افرادی که بینی آن ها قوز دارد دچار مشکلات تنفسی هستند.

بینی استخوانی :

بینی استخوانی یکی از بیشترین مدل های جراحی بینی است که در این مدل ساختار بینی طوری است پوست روی آن نازک و بدون بافت است. غضروف در بینی استخوانی طوری است که نیاز به پیوند غضروف مصنوعی نیست. بینی استخوانی کمی انحراف دارد و به راحتی از بین می رود.

چه افرادی نمی توانند جراحی بینی انجام دهند ؟

بعضی از افراد نمی توانند جراحی بینی انجام دهند و جراحی بینی برای آن ها ممنوع است که این افراد عبارتند از :

  • خانم هایی که کمتر از 6 ماه از زایمان آن ها می گذرد.
  • خانم های زیر 16 سال و آقایان زیر 18 سال
  • افراد سیگاری که در طول روز تعداد زیادی سیگار می کشند.
  • افراد مبتلا به چاقی شدید
  • زنان باردار
  • افرادی که به صورت حرفه ای یا غیر حرفه ای ورزش های سنگین و مبارزه ای مانند تکواندو، بوکس، کشتی انجام می دهند.
  • افراد مبتلا به بیماری های انعقاد خون
  • افراد مبتلا به بیماری های خاص مانند سرطان یا دیابت
  • کسانی که عمل بینی اولیه آن ها کمتر از 1 سال پیش انجام شده است.
  • افرادی که به دلیل روانی فرم بینی خود را نامناسب می بینند.

کاندیدای مناسب جراحی بینی

بیشتر افراد می توانند جراحی بینی انجام دهند و ایرادات و مشکلات بینی را برطرف کنند. افرادی که می خواهند افتادگی نوک بینی را از بین ببرند، افرادی که می خواهند فرم بینی را درست کنند، افرادی که می خواهند قوز بینی و را از بین ببرند، افرادی که نوک بینی آن ها پهن است و می خواهند آن را از بین ببرند، افرادی که می خواهند کجی و انحراف بینی را اصلاح کنند، افرادی که می خواهند گوشت زیاد و اضافه بینی را برطرف کنند می توانند از جراحی بینی استفاده کنند.

جراحی بینی چه روش هایی دارد ؟

جراحی بینی به دو روش جراحی بینی باز و جراحی بینی بسته انجام می شود. پزشکان با توجه به ایرادات و مشکلات بینی افراد از روش های مناسب استفاده می کنند. هر دو روش با بیهوشی انجام می شود و انتخاب روش جراحی به میزان تغییرات در ساختار بینی و نظر پزشک بستگی دارد. امکان دارد روش جراحی بینی برای افراد مناسب نباشد که پزشک امکان دارد از روش های دیگری استفاده کند که در ادامه با آن آشنا می شوید.

جراحی بینی با روش باز :

جراحی بینی به روش باز یکی از روش های جراحی بینی است که بیشتر پزشکان از این روش استفاده می کنند. در این روش پزشکان دسترسی زیادی به همه نقاط بینی دارند و می توانند تغییرات زیادی در بینی انجام دهند و این روش برای زمانی است که بینی ایرادت و مشکلات زیادی دارد و تغییرات زیادی برای بینی لازم است.

در این روش پزشک با یک برش در بین سوراخ های بینی پوست بینی را از روی بینی بلند می کند و تغییرات لازم را در استخوان و غضروف بینی انجام می دهند. در جراحی بینی گوشتی و بینی هایی که انحراف یا قوز دارند از این روش استفاده می کنند. همه برش ها در این جراحی در بیرون بینی است و مشاهده می شود اما بعد از مدتی از بین می ورد. مدت زمان این روش نسبت به روش های دیگر طولانی تر است.

جراحی بینی به روش بسته :

جراحی بینی به روش بسته یکی دیگر از روش های جراحی بینی است. در این روش پزشک دسترسی کمی به همه نقاط بینی دارد و برای زمانی است که تغییرات زیادی در بینی انجام نمی شود. میزان برش زیر بینی کم است و یا از داخل سوراخ های بینی این جراحی انجام می شود و پوست بینی برداشته نمی شود و به همین دلیل برش ها و بخیه ها در داخل بینی است و دیده نمی شود. درد و تورم در این نوع بینی ها کم است. این نوع جراحی برای افرادی که می خواهند تغییرات کمی را روی بینی انجام دهند مناسب است. مدت زمان این جراحی کمتر از روش های دیگر است.

آلارپلاستی :

آلارپلاستی یکی از جدید ترین روش های جراحی بینی است. این روش برای افرادی که می خواهند سوراخ های بینی خود را تغییر دهند مناسب است. آلارپلاستی غضروف نوک بینی را محدود می کند و پایه آلار را کوتاه یا بلند می کند. این تغییرات باعث باریک به نظر رسیدن بینی می شود و یکی از روش های جراحی بینی است.

بینی های گوشتی و استخوانی چه ویژگی هایی دارند ؟

برای اینکه از جراحی بینی گوشتی نتیجه بگیرید باید کمی صبر کنید زیرا دوران نقاهت بینی های گوشتی بیشتر از بینی های استخوانی است. بینی های استخوانی نتیجه بهتری دارند و زودتر مشاهده می شوند. بینی هایی که پوست نازک و غضروف سفت و محکمی دارند استخوانی هستند.

بینی های استخوانی برای از بین رفتن قوز روی بینی و برآمدگی آن اقدام به جراحی بینی می کنند. بینی گوشتی پوست ضخیمی دارد و غضروف آن نرم است و نوک پهنی دارند و غدد چربی در این نوع بینی های زیاد است. جراحی بینی گوشتی می تواند افتادگی نوک بینی و پهن بودن آن را از بین ببرد. جراحی بینی برای بینی های استخوانی راحت تر انجام می شود و نتیجه آن بهتر است. بینی های استخوانی غضروف محکمی دارد و تراشیدن آن راحت تر است.

کاندیدای مناسب جراحی بینی

سن مناسب برای جراحی بینی :

هنگامی که افراد به سن بلوغ می رسند تغییراتی در چهره آن ها به وجود می آید که فکر می کنند زشت هستند و اعتماد به نفس خود را از دست می دهند و به دنبال راهی برای زیباتر شدن می گردند که یکی از این روش ها جراحی بینی است. جراحی بینی باید بعد از تمام شدن دوره بلوغ و بسته شدن صفحات رشد بینی انجام شود زیرا در این صورت بینی با حالت قبلی خود بر می گردد و امکان دارد شما نتیجه مناسبی از جراحی بینی خود نگیرید.

صفحات رشد بینی در دختران در سن 15 سالگی و در پسران در سن 16 سالگی بسته می شود و بهترین زمان برای جراحی بینی در دختران در سن 16 سالگی و در پسران در سن 17 سالگی است. برای اینکه نتیجه بهتری از جراحی بینی بگیرید باید بعد از تمام شدن دوره بلوغ و بسته شدن صفحات رشد بینی اقدام به جراحی بینی کنید.

قبل از جراحی بینی چه اقداماتی را باید رعایت کرد ؟

قبل از جراحی بینی باید مراقبت هایی را انجام دهید تا خطرات و عوارضی برای شما پیش نیاید. در ادامه با مراقبت های قبل از جراحی بینی آشنا می شوید :

  •  8 ساعت قبل از عمل از خوردن و آشامیدن خودداری کنید.
  •  2 هفته قبل از عمل نباید از آسپرین استفاده کنید.
  •  روز قبل از عمل به میزان کافی آب بنوشید.
  •  آزمایش و مدارک پزشکی را در روز عمل به همراه داشته باشید.
  • در روز عمل زیورآلاتی نباید همراه شما باشد.
  •  از خوردن و آشامیدن در روز عمل پرهیز کنید.
  •  اگر لاک ناخن دارید آن را پاک کنید.
  •  شب قبل از عمل دوش بگیرید.
  •  دخانیات و نیکوتین باعث تنگ شدن رگ های خونی می شود و باعث اختلال گردش خون می شود. 2 هفته قبل از عمل بینی از دخانیات استفاده نکنید.

اقدامات بعد از جراحی بینی

برای اینکه نتیجه مناسبی از جراحی بینی بگیرید باید مراقبت هایی را انجام دهید. در ادامه با مراقبت های بعد از جراحی بینی آشنا می شوید :

  •  هنگامی که در بینی شما پد قرار دارد و پانسمان دارید با دهان نفس بکشید.
  • بعد از جراحی بینی باید به صورت درازکش استراحت کنید طوری که سر بالاتر از شانه قرار بگیرد.
  • سعی کنید به آرامی مسواک بزنید و به لب بالا فشار وارد نکنید.
  • برای نوشیدن مایعات از نی استفاده نکنید زیرا این کار نیاز به نفس بیشتر دارد که به بینی شما فشار بیشتری وارد می کند.
  • از میوه و سبزیجات بیشتری استفاده کنید.
  • پزشک برای حفظ شکل بینی و محافظت از آن برای شما گچ بینی استفاده می کند که این گچ بعد از یک هفته برداشته می شود.
  • از غذاهای مایع و پوره شده استفاده کنید زیرا که جویدن و گاز زدن برای شما سخت است.
  • سعی کنید برای بروز احساسات کمتر فشار وارد کنید و به آرامی بخندید.
  • هنگامی که بینی شما پانسمان دارد ایستاده زیر دوش قرار نگیرید.

بیهوشی در جراحی بینی چند ساعت طول می کشد ؟

روش بیهوشی قبل از جراحی انجام می شود و بیمار در این مدت هیچ درد و استرسی احساس نخواهد کرد. گاهی به دلایلی پزشک جراحی بینی با بی حسی موضعی را برای بیمار خود توصیه می کند که در این صورت جراحی بینی بدون بیهوشی انجام می شود و بیمار فقط تزریق داروی بی حسی و آرام بخش را دریافت می کند.

در حین عمل کلیه علائم حیاتی بیمار از طریق دستگاه ها و تجهیزات لازم در اتاق عمل به طور مداوم کنترل می شود و نبض و فشار خون به طور مرتب توسط متخصص بیهوشی بررسی می شود. پس از اعمال همه تغییرات لازم توسط پزشک بر روی بینی بیمار انجام می شود و بیمار به اتاق ریکاوری انتقال پیدا می کند و به آرامی به هوش می آید. مدت زمان جراحی بینی در افراد مختلف و با توجه به شرایط آن ها می تواند 1.5 تا 3 ساعت طول بکشد.

مدت زمان جراحی بینی

مدت زمان جراحی بینی به عواملی بستگی دارد که در ادامه به آن می پردازیم :

نوع جراحی :

اولین و مهم ترین عامل موثر بر مدت زمان جراحی بینی نوع جراحی است که می تواند جراحی بینی بسته یا جراحی بینی باز باشد.

نوع بینی :

جراحی بینی برای بینی های گوشتی یا استخوانی قابل انجام است. در بینی های گوشتی، به خاطر حساسیت و پیچیدگی جراحی، امکان دارد مدت زمان جراحی بینی بیشتر باشد.

جراحی بینی ترمیمی :

بعضی مواقع بیمار برای بار دوم یا حتی چندین بار عمل رینوپلاستی را انجام می دهد که امکان دارد به خاطر سختی بیشتر و یا نیاز به پیوند غضروف در این جراحی زمان بیشتری برای انجام عمل نیاز باشد.

مهارت پزشک :

از عوامل مهمی که می تواند بر مدت زمان جراحی بینی تاثیر بگذارد، مهارت پزشک در این زمینه است. یک پزشک بینی می تواند در زمان کمتری تغییرات لازم را در بینی انجام دهد.

برای مرخص شدن بیمار چه مدت زمان لازم است ؟

بعد از جراحی بیمار به اتاق ریکاوری انتقال می یابد و پس از بازگشت کامل هوشیاری در بخش بستری می شود. مدت زمان استراحت در بخش بیمارستان 6 ساعت است اما در صورت نیاز و با تشخیص پزشک می توان بیمار را به مدت یک شبانه روز در بیمارستان بستری کرد.

مدت زمان جراحی بینی

مراحل جراحی بینی در اتاق عمل :

 بخش پیش جراحی

در صبح روز جراحی، بهترین دکتر عمل بینی در تهران ؛ بیمار را در اتاق پیش عمل زیبایی بینی ملاقات می کند. در این اتاق، بر روی بینی بیمار یخ قرار داده می شود. قرار دادن یخ بر روی بینی بیمار قبل از جراحی، از دو جهت سودمند است: یخ باعث می شود که رگ های خونی منقبض شوند. این انقباض رگ های خونی، به طور موقتی، جریان خون به بینی را متوقف می کند. همین امر باعث می شود که خون کمتری در طول روند عمل بینی از دست برود و کبودی کاهش یابد. یخ گذاشتن روی بینی از شدت تورم بعد از جراحی بینی می کاهد.

 اتاق عمل بینی

وقتی بیمار به اتاق عمل وارد می شود، متخصص بیهوشی، او را بیهوش می کند. لوله تنفس با چسب پزشکی، در وسط لب پایین ثابت می شود. زمانی برای قرار گرفتن بیمار در حالت بیهوشی کامل، در انتظار سپری می شود. در این مدت، همه پرسنل اتاق عمل برای جراحی بینی در تهران مهیا می شوند.

 تمیز کردن و استریل نمودن بینی و صورت قبل از عمل بینی

صورت و بینی با بتادین رقیق شده بمنظور استریل کردن صورت و بینی، تمیز می شود. ملحفه های استریل بر روی بدن و اطراف سر بیمار، کشیده می شوند.

 برداشت غضروف از سایر نواحی بدن در صورت نیاز در جراحی بینی

در صورت نیاز، پزشک از سایر نواحی بدن غضروف برداشت می کند. در صورت نیاز به غضروف، قبل از شروع عمل جراحی بینی، دنده از نواحی فوق الذکر تهیه می شود. علت برداشت غضروف قبل از شروع عمل بینی این است که نواحی دیگر بدن نسبت به بینی، استریل تر هستند، یعنی سطح آسیب پذیری و حساسیت آنها در برابر ابتلا به عفونت، کمتر است. به این ترتیب، پزشک از قرار گرفتن بینی در برابر عفونت، پیشگیری می کند.

 انجام عمل بینی

طبق گفته های بهترین دکتر جراحی بینی تهران ، پوست، چربی، و ماهیچه بینی کنار زده می شود و دسترسی به چارچوب استخوانی و غضروفی فراهم می گردد. این کار از طریق ایجاد یک برش کوچک در پوست بین سوراخ های بینی در ستونچه بینی، انجام می شود. برش های دیگر، در داخل بینی ایجاد می شوند. این امکان دسترسی به ساختار داخلی بینی را فراهم می آورد.

تغییر دادن چارچوب استخوانی و غضروفی

بمنظور باز کردن مجاری عبور هوا و بهبود دادن تنفس و نیز بالا بردن کیفیت ظاهری بینی، تغییراتی در چارچوب بینی، شکل داده می شود.

 بستن برش ها بینی بعد از اتمام کار

تمام برش های جراحی بینی در داخل و اطراف آن با ظرافت و دقت بسته می شوند. علت به کار گیری ظرافت در بستن برش ها جلوگیری از ایجاد جای زخم در بینی می باشد.

گچ گرفتن بینی و پانسمان آن بعد از عمل جراحی بینی

بعد از تکمیل عمل بینی ، گچ یا اسپلینت در بخش خارجی بینی، قرار داده می شود. هدف از قرار دادن گچ، ثابت نگه داشتن غضروف و استخوان و به طور کلی، چارچوب تازه شکل داده شد در موقعیت جدید می باشد . همچنین، گچ از متورم شدن بینی جلوگیری می کند.

کلام آخر

قبل از انجام جراحی بینی سعی کنید در کلاس های مشاوره شرکت کنید و خواسته ها و انتظارات خود را با پزشک در میان بگذارید. از افراد با تجربه و کسانی که قبلا این جراحی را انجام دادند پرس و جو کنید و با آگاهی کامل این جراحی را انجام دهید. ممنون از این که تا آخر این مقاله همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

امتیاز دهید
نوشتهٔ پیشین
هزینه جراحی پولیپ بینی【سال 1402】✅
نوشتهٔ بعدی
بهترین جراح بینی در ونک در سال 2022 ❤️

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
دریافت مشاوره (کلیک کنید)