خونریزی بعد از عمل بینی

ما در این مقاله سعی داریم شما را با خونریزی بعد از عمل بینی آشنا کنیم. بسیاری از افراد مشکلات تنفسی دارند و یا امکان دارد از فرم ظاهر بینی خود ناراضی باشند و به دنبال راهی برای برطرف کردن این مشکلات می گردند. یکی از این راه‌ها جراحی بینی یا رینوپلاستی است. جراحی بینی با تغییر شکل بینی یکی از پرطرفدارترین جراحی های زیبایی در کشور است که همه افراد در هر سن و سالی و در هر جنسیتی خواستار این جراحی هستند. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را بیشتر با جراحی بینی آشنا کنیم.

جراحی بینی چیست ؟

جراحی بینی می‌تواند مشکلات زیادی مانند اندازه بینی، عرض بینی، مشخصات ظاهری بینی، اندازه و موقعیت های سوراخ بینی برجستگی، فرورفتگی های روی سطح پل بینی را برطرف کنند. بعضی از پزشکان دوره های قومیت شناسی را در این زمینه گذراندند و می‌توانند فرم ظاهری بینی افراد از قومیت ها نژاد های متفاوتی را تغییر دهند.

در جراحی بینی می توان حالت نوک بینی را تغییر داد و ظاهر سوراخ های بزرگ بینی را کوچک کرد و تقارن بینی را اصلاح کرد. این جراحی می‌تواند بعضی از مشکلات تنفسی مانند مشکلات ناشی از انحراف تیغه بینی را درست کند. جراحی بینی می تواند نقص های مادرزادی و بینی هایی که در تصادف و سانحه های رانندگی یا ورزش آسیب دیدن را برطرف کند.

جراحی بینی چیست ؟

اهداف جراحی بینی :

جراحی بینی می تواند باعث تغییر شکل اندازه و ظاهر بینی شود، می تواند استخوان بینی را باریک کند، بینی کج را صاف کند، زاویه بین بینی و لب را تغییر دهد، سوراخ بینی را تنگ یا گشاد کند و نوک بینی را تغییر دهد.

جراحی بینی چه روش هایی دارد ؟

جراحی بینی به روش باز، جراحی بینی به روش بسته و آلار پلاستی از روش‌های عمل زیبایی بینی است که در ادامه به آن می پردازیم :
جراحی بینی به روش بسته :

جراحی بینی یا رینوپلاستی به روش بسته یکی از روش‌های جراحی بینی است که در این روش پزشک دسترسی کمی به همه نقاط بینی دارد و برای افرادی که مشکلات کمی دارند استفاده می شود. در این روش همه برش ها و بخیه ها در داخل بینی است و دیده نمی شود. مدت زمان این جراحی کمتر از روش‌های دیگر است.

جراحی بینی به روش باز:

یکی دیگر از روش‌های جراحی بینی، جراحی بینی به روش باز است که اکثر پزشکان از این روش برای جراحی استفاده می‌کنند زیرا در این روش به همه نقاط بینی دسترسی دارند و برای افرادی است که مشکلات زیادی دارند و خواهان تغییرات زیادی هستند. همه برش و بخیه ها در این روش در بیرون بینی است و دیده می‌شود اما نگران نباشید زیرا بعد از مدتی همه این برش و بخیه ها از بین می‌رود. مدت زمان این روش نسبت به روش های دیگر بیشتر است.

آلارپلاستی :

آلار پلاستیک یکی از جدیدترین روش های جراحی بینی است. این روش برای افرادی که می خواهند تغییراتی در سوراخ های بینی انجام شود مناسب است زیرا این روش به پزشک این امکان را می دهد که غضروف های نوک بینی را محدود کند و پایه آلار را کوتاه یا بلند کند. این تغییرات باعث باریک به نظر رسیدن بینی می شود و یکی از روش های جراحی بینی به حساب می آید.

چه افرادی برای جراحی بینی مناسب هستند ؟

اکثر افراد برای جراحی بینی مناسب هستند و می‌توانند از جراحی بینی برای برطرف کردن مشکلات و بهتر شدن ظاهر بینی استفاده کنند. در ادامه با افرادی که کاندیدای مناسبی برای جراحی بینی هستند آشنا می شوید :

  • افرادی که از ظاهر بینی خود ناراضی هستند.
  • افرادی که به خاطر دلایل پزشکی نیاز به جراحی بینی دارند.
  • افرادی که به دلیل ژنتیکی و مادرزادی بینی های بزرگ و نافرمی دارند.
  • افرادی که بینی آن ها در حادثه و یا اتفاق های خاص دچار ضربه و شکستگی شده است.

گام به گام جراحی بینی

برای جراحی بینی باید مراحلی را انجام دهید که در ادامه به این مراحل می پردازیم :

انتخاب پزشک :

در جراحی بینی یکی از مهمترین کارهایی که باید انجام دهید انتخاب پزشک است. افرادی که می‌خواهند نتیجه مناسبی از جراحی بینی بگیرند باید در انتخاب پزشک با تجربه و متخصص دقت کنند. برای این که بتوانید یک پزشک کاربلد و متخصص پیدا کنید باید از اطرافیان پرس و جو کنید و تحقیقات لازم را انجام دهید. چک کردن تخصص پزشک و شماره نظام پزشکی اهمیت زیادی دارد. بعد از انجام دادن تحقیقات نتیجه پزشکان را ارزیابی کنید و بهترین پزشک را تعیین کنید. برای این که از کار پزشک انتخاب کردید مطمئن شوید عکس های قبل و بعد از جراحی به پزشک را بررسی کنید.

جلسه مشاوره :

یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین کار در جراحی بینی جلسه مشاوره قبل از جراحی بینی است زیرا در این جلسه می توانید همه سوالاتی که در زمینه جراحی بینی دارید از پزشک بپرسید و می توانید نیازهای روحی و مشکلات جسمی خود را با او در میان بگذارید. در این جلسه سعی کنید از علاقه مندی های خود و انتظاراتی که از جراحی بینی دارید پزشک را مطلع کنید و سوالاتتان را درباره جراحی بینی و عوارض و مزایای آن از پزشک بپرسید.

بیهوشی و جراحی بینی :

بعد از مراجعه به کلینیک بیمارستان به اتاق جراحی می روید و در اتاق جراحی با حضور متخصص بیهوشی مراحل لازم برای بیهوشی انجام می‌شود و با تزریق داروی بیهوشی پزشک جراحی را شروع می‌کند. اگر سابقه دارویی و حساسیت هایی دارید قبل از جراحی با پزشک در میان بگذارید تا داروی مناسبی برای شما در نظر گرفته شود. بعد از بیهوشی پزشک جراحی را شروع می‌کند و در این زمان تغییرات مورد نیاز در غضروف و استخوان های بینی را انجام می‌دهد و اگر مشکلی مانند پولیپ و انحراف داشته باشید آن ها را درمان می کند و بعد از اتمام ناحیه برش را بخیه می زند.

گام به گام جراحی بینی

گچ و آتل بینی :

پزشک بعد از پایان جراحی و تمام شدن بخیه با استفاده از گچ و آتل بینی روی بینی را می پوشاند و پانسمان مخصوص بینی صورت می‌گیرد. با استفاده از آتل سه بعدی که با تکنولوژی پرینتر سه بعدی ساخته می شود میزان تورم کنترل می شود تا بعد از یک هفته آتل برداشته شود یا گچ باز شود. این روش برای کنترل تورم و کبودی بسیار تاثیرگذار است.

دوران نقاهت :

بعد از تمام شدن جراحی بینی دوران نقاهت شروع می‌شود که در این دوران باید همه مراقبت های بعد از جراحی بینی را بدانید و این مراقبت ها را با دقت زیادی انجام دهید تا نتیجه مناسبی از جراحی بینی بگیرید. بعد از یک هفته آتل و گچ باز می شود و چسب بینی جای آن را می گیرد. این مراقبت ها را باید به خوبی انجام دهید تا تورم کمتر شود و شکل و فرم بینی مشخص شود.

سن مناسب برای جراحی بینی چه سنی است ؟

زمانی که نوجوانان به سن بلوغ می رسند تغییراتی که در چهره آن ها به وجود می‌آید که امکان دارد فکر کنند زشت هستند و اعتماد به نفس خود را از دست دهند و به دنبال راهی برای زیباتر شدن می گردند که یکی از این راه‌ها جراحی بینی است. اما باید توجه داشته باشید که جراحی بینی باید بعد از تمام شدن دوره بلوغ انجام شود زیرا امکان دارد بینی شما به حالت قبلی خود برگردد. جراحی بینی برای دختران در سن 16 سالگی و برای پسران در سن 18 سالگی و بعد از تمام شدن صفحات رشد مناسب است زیرا بعد از تمام شدن صفحات رشد و تمام شدن دوره بلوغ شما می توانید نتیجه مناسبی از جراحی بینی بگیرید.

آیا خونریزی در هنگام و بعد از جراحی بینی وجود دارد ؟

روش های زیادی برای جراحی بینی وجود دارد که هر کدام دارای معایب و مزایایی هستند. برای مثال بزرگترین و مهم ترین معایب استفاده از هر روش برای هر فرد به وجود آمدن عوارض است. استفاده از روش های متفاوت جراحی بینی امکان دارد عوارضی داشته باشد که در بعضی از افراد به وجود بیاید. این عوارض امکان دارد در اثر شرایط بدنی متفاوت افراد به وجود بیاید که هر کدام در افراد دیگری متفاوت است. یکی از این عوارض امکان دارد خونریزی در هنگام و بعد از جراحی بینی باشد. به همین دلیل به افرادی که می‌خواهند جراحی بینی انجام دهند توصیه می‌شود که مراقبت های قبل و بعد از جراحی بینی را به خوبی انجام دهند و از این مراقبت ها آگاهی لازم را داشته باشند.

خونریزی بعد از عمل بینی

همانطور که گفتیم خونریزی بعد از عمل بینی یکی از عوارض جراحی بینی است که امکان دارد به دلایل متفاوتی برای افراد به وجود بیاید. به وجود آمدن این عوارض بعد از جراحی بینی برای افراد بسیار نادر است و خیلی کم اتفاق می‌افتد. بستگی دارد این عوارض برای افراد خطرناک و بی خطر باشد. افرادی که جراحی بینی انجام می دهند بعد از چند ساعت از انجام جراحی و به هوش آمدن امکان دارد دچار خونریزی بینی شود. به وجود آمدن این عوارض می تواند به دلیل فشار خون بالای افراد باشد که اگر فشار خون افراد بیش از حد نرمال باشد پزشک باید این فشار را کنترل کند.

استفاده از داروی بیهوشی برای جراحی بینی تأثیراتی روی خونریزی بعد از عمل بینی دارد زیرا داروهای بیهوشی عوارضی مانند درد و حالت تهوع را بعد از جراحی بینی به وجود می‌آورند و به همین خاطر بدن انسان واکنش هایی مانند بیشتر شدن فشار خون را دارد که باعث خونریزی می شود. در بعضی از مواقع امکان دارد خونریزی بعد از عمل بینی ارتباطی با داروی بیهوشی نداشته باشد و دلایل دیگری داشته باشد. در مواقعی که خونریزی افراد بیش از حد باشد و به سختی بتوان آن را کنترل کرد باید به دلایل دیگری مانند استفاده از داروهای ضد انعقاد خون شک کرد.

به همین خاطر پزشکان قبل از جراحی بینی از افراد در رابطه با داروهایی که استفاده می کنند سوال می‌کند تا در صورتی که لازم باشد مصرف آن ها را به طور موقت قطع کند و یا داروهای جایگزین آن ها کند و به همه افرادی که می خواهند جراحی بینی انجام دهند توصیه می کند که چند روز قبل از جراحی بینی از خوردن داروهای ضد انعقاد خون مانند آسپرین و… خودداری کنند. یکی از دلایل دیگر خونریزی بعد از عمل بینی استفاده از الکل قبل از جراحی هست زیرا الکل خون را رقیق می کند و باعث خونریزی در هنگام و بعد از جراحی می شود.

چگونه می توان از خونریزی بعد از عمل بینی پیشگیری کرد ؟

برای این که بتوانید بعد از جراحی بینی از خونریزی پیشگیری کنید باید مراقبت هایی را انجام دهید که در ادامه به آن می پردازیم :

  • تا جایی که امکان دارد پانسمان بینی را به موقع تعویض کنید
  • سعی کنید بعد از جراحی بینی گچ یا بخیه را دستکاری نکنید.
  • از بینی و بخیه ها مراقبت کنید تا ضربه به بینی وارد نشود.
  • هنگام نشستن یا خوابیدن سرطان را در حالت طبیعی قرار دهید.
  • از انداختن سر به پایین در مدت زمان طولانی خودداری کنید.
  • سعی کنید هر روز بعد از جراحی بینی خود را شستشو دهید تا از خشک شدن خونابه در فضای داخلی پیشگیری کنید.
  • از داروهایی که باعث رقیق شدن خون می شوند و باعث بیشتر شدن خونریزی می‌شود خودداری کنید.
  • بعد از جراحی بینی از انجام فعالیت های شدید بدنی خودداری کنید زیرا افزایش جریان خون باعث می شود تا خونریزی بعد از جراحی بیشتر شود.

استفاده از تامپون برای جلوگیری از خونریزی بعد از جراحی :

اکثر پزشکان به دو دلیل بعد از جراحی از تامپون ها استفاده می کنند. اولی به دلیل جلوگیری از خونریزی بعد از عمل بینی و دومی به دلیل حفظ فرم بینی در روزهای اولیه. تامپون ها با جذب خونابه بعد از جراحی بینی و تمیز نگه داشتن درون بینی احتمال به وجود آمدن عفونت را کاهش می دهند و باعث حفظ فرم بینی در روزهای اولیه بینی می‌شوند و کمک می کند تا فرم بینی از حوادث و آسیب‌ها در امان باشد.

خونریزی بعد از عمل بینی

کلام آخر

قبل از انجام جراحی بینی از افراد با تجربه کمک بگیرید و با آگاهی دست به انجام جراحی بینی بزنید. سعی کنید بهترین پزشک و بهترین کلینیک را برای جراحی انتخاب کنید. مراقبت ها و دستورات پزشکی را به خوبی انجام دهید تا نتیجه مناسبی از جراحی بینی بگیرید. ممنون از این که تا آخر این مقاله همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

امتیاز دهید
نوشتهٔ پیشین
عمل جراحی بینی چگونه است ؟
نوشتهٔ بعدی
کاندیدای مناسب برای جراحی بینی

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
دریافت مشاوره (کلیک کنید)